Jachetă GLOWTEX EXECUTIVE HI-VIS, G475

Produs nou

Folosind tehnologia Portwest Glowtex, această versiune cu mâneci a vestei executive combină țesătura fluorescentă, banda reflectorizanta HiVis Tex și banda fosforescentă Glowtex care luminează în întuneric.

Mai multe detalii

Livrare în 7-10 zile

Prin cumpărarea acestui produs se acordă pănă la 8 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 8 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 2,40 lei.


86,98 lei

-18.5%

106,72 lei

103,51 lei pe bucată, TVA inclus

Informații

Caracterisitici:

Articolele vestimentare Glowtex Triple Technology au 3 proprietăți fundamentale:

1. Material de fundal viu colorat fluorescent pentru vizibilitate completă pe timp de zi

2. Bandă reflectorizantă HiVisTex retro de înaltă performanță care retrimite lumina înapoi la sursă și permite vizibilitate superioară utilizatorului în toate condițiile de vreme

3. Bandă emitere luminoasă Glowtex fosforescentă care acumulează lumina în locuri bine luminate și emite lumina în cele slab luminate sau neluminate locuri, ex: lucește în întuneric. Luminează până la 6 ore

Fermoarul Ezee este un fermoar realizat cu o nouă tehnologie, disponibil exclusiv la Portwest. Acest fermoar aduce prima inovație majoră în acest domeniu după un secol. Este ideal atât pentru dreptaci cât și pentru stângaci. Ezee Zip este ușor de folosit și reprezintă garanția că nu vor mai exista fermoare rupte.

Multiple buzunare .

Material: 100% Poliester, Tricotaj 125g

Certificări:

EN ISO 20471 Clasa 3

RIS-3279-TOM 1 (doar pentru culoarea portocaliu)

produse din aceeași categorie:

Descărcări