____________________                                                             

Politica de retur

____________________                                                           

Cumparatorul are dreptul sa returneze un produs, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui bun expiră în termen de 14 zile de la care Cumparatorul intră în posesia fizică a bunului comandat.
Valoarea produselor returnate va fi restituită în maxim 14 zile de la primirea produsului de către B.P. Equipment.
Un produs este eligibil pentru retur dacă este în aceeași stare în care a fost livrat (nu prezintă: zgârieturi, deteriorări, accesorii lipsă, ambalaj incomplet, șocuri electrice).
Transportul produselor returnate este GRATUIT.
Trebuie să returnezi produsele în ambalajul original, însoțite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garanție în original, dacă a fost emis de producător/ distribuitor și toate documentele cu care ți-au fost livrate.
Dacă produsele pe care ți le-am livrat au fost însoțite de eventuale cadouri, când returnezi produsele trebuie să returnezi și cadourile.
Produsul poate fi returnat completând formularul de retur (aici - se alege subiectul "Retur produse" în formularul de contact) sau într-unul din magazinele B.P. Equipment.